tak rozumiem i przestańcie obrabiać mi dupę na forum bo każdy może się pomylić dla niektórych rzeczy oczywiste są mniej oczywiste na początku i widzę że nie jesteście warci za grosz tego forum kupa plotkarzy i tyle jeśli coś do mnie macie,to piszcie proszę>do mnie>>>>>>>>>>
a to czy wprowadzam zamieszanie to chyba nie wasza sprawa?????????
bardzo dziękuję za "cierpkie słowa i mam was głęboko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 00:23 ]
Cyan-ek napisał/a:
daj spokój z Gość
Cyjanku bardzo ci dziekuję za rozpętanie nagonki na mnie
to urocze
nie znasz mnie i jakim prawem mnie oceniasz?
spójrz na siebie .....i zacznij od siebie
mam głęboko ciebie i to co myślisz
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 00:29 ]
anielka napisał/a:
wpisz bez spacji [ y o u ] i zobacz co będzie napisane w poście
tobie również dziekuję za oświecenie mnie i ploteczki nie prościej było by do mnie napisać co?
Wyjaśnie powoli, jeszcze raz, tak żeby wszyscy zrozumieli
Jeżeli wpiszesz w wiadomość posta treść "[ you ]" tylko,że bez spacji, to każdemu w tym miejscu bedzie pojawial się jego nick.
Rozumiesz już Gość ? ;p
Tak rozumiem,dzieki dałam się nabrać {YOU}
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 18:19 ]
pobawiliście się moim kosztem
wię cej szczerości ,a mniej obgadywania za plecami życzę
o to co pisały niektóre osoby,... ,a ja dałam sie złapać rzeczywiście _ you
teraz wiem :
dzięki wyjaśnieniom Madam
i niektórym ludziom
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 22:12 ]
....Cyjanek...[potasu!!!!!!!!!!!!!!]{tak cię nazywam od teraz}
i koniec
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 22:17 ]
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 22:20 ]
Michiru napisał/a:
DarkDeiv, hehe nie daj się nabrać, tu się pojawia nick tej osoby która to czyta i jest zalogowana ja tam nie wiem jak to się robi ale jest taka opcja więc się ludziska bawią u mnie w każdym z tych postów pojawia się mój nick ^^
..teraz już wiem
[ Dodano: Sro 30 Cze, 2010 14:29 ]
Anayah napisał/a:
Dajcie wy już Gość spokój. To naprawdę nic takiego. Swoją drogą, nieustanne obrabianie dupy osobom takim jak Gość też już zaczyna mnie powoli nudzić...
Boże jedyny, a ja zastanawiałem się, co to ja takiego zrobiłem, skoro nie jestem nawet pewien, czy zostawiłem gdziekolwiek na forum jakąś wiadomość. Do tej pory nie mam pewności, czy dobrze rozumiem - nikt nie prowadzi na mnie nagonki? A już chciałem opuścić to forum na zawsze. Boże jedyny, pozbawcie mnie złudzeń, bo to zabierze mi tą ostatnią godzinę snu dziennie, jaka mi jeszcze została. Błagam!